Сьогодні неділя, “лінивий” день, тому, підтримуючи настрій цього дня, я напишу про одну річ, яка спростить і уцікавить часопроведення у програмі Фотошоп.

Чудоплагін до Фотошопу Alien Skin Exposure 🙂

Для мене ця програма була відкриттям. Я досить часто нею користуюся і досить давно. Недавно встановлювала собі Photoshop CS5  і вирішила встановити новішу версію Alien Skin Exposure. Хитрі виробники ускладнили процес “безкоштовної” установки, та він все ж можливий. А зараз…

Загальний опис: Alien Skin Exposure – потужна Програма, а також плагін для Adobe Photoshop, створений для кольорокорекції і стилізації зображень під плівкову кольорову і ч / б фотографію.

Але, крім стилізації під плівку, в плагіні також є інструменти для загальної обробки фотографій: Shadow / Highlights, Curves, Sharpen і багато інших. Програма надає цифровій фотографії кінематографічний блиск. Exposure також симулює ряд студійних ефектів, крім того користувач програми керує різкістю, температурою кольору і має можливість стежити за м’якістю (пластикою) картинки. Кіносимулятор Exposure базується на детальному аналізі сотні фільмів. При накладанні різних кінофільтрів Програма не збільшує шум цифрової картинки на відміну від більшості аналогічних плагінів.
На відміну від більшості плагінів для Фотошопа, у даного плагіна є дуже важлива особливість – ним може користуватися як початківець фотолюбитель, використовуючи налаштування плагіна за замовчуванням, так і професійний фотограф, вручну виставляючи всі налаштування обробки.

На Сайті виробника можна почитати більше про програму і подивитися промо ролик! КЛІК тут!

Економте час і працюйте з задоволенням!

Щиро, Марта!

Share Button