Бідні чоловіки. Ваша чисельність на планеті зменшується,  жінки у багатьох розвинутих країнах стають схожі на вас, і вже  майже немає такої роботи, яку б не могла виконувати жінка.  Але я хочу обговорити тему про дискримінацію чоловіків саме у фотографії.

  Шановні жінки, вам подобається споглядати якісні фотографії на яких зображені чоловіки? Я впевнена, що так!

  Я зробила експеримент, в Яндекс і Google набрала різні комбінації, результатом яких мали б бути сайти саме з чоловічими фотографіями.

  Ось моя статистика (результати дуже приблизні, глобальних розрахунків я, звичайно, не проводила):

більше 40% – різноманітний спам

30% – сайти знайомств, жіночі форуми, гей сайти

20% – фотоклуби, фотофоруми

менше 10% –  сайти, де можна побачити якісні, художні фотографії чоловіків

  Тож де живе фотографія з чоловіками? Її хтось фотографує? Хтось дивиться? Складається таке враження, що на фотографії з чоловіками немає попиту, можливо це частково і правда.

  Дивіться як все цікаво: більшість фотографів – чоловіки. Що люблять чоловіки? Жінок (зазвичай). Чим люблять чоловіки? Очима! – ось вам і попит і пропозиція.

  Меншість фотографів – жінки. На що люблять дивитися жінки? І на чоловіків і на жінок. Що фотографують жінки? Жінок. Чому? Бо це модно, гарно і не складно.

  Багато хто скаже, що чоловіки не настільки естетичні, красиві, артистичні, щоб їх фотографувати. Шановні, не комплексуйте і не видумуйте!

  Як нас вчили ще в школі, в написаному має бути обов”язково висновок а часто і пропозиція, або шляхи вирішення проблеми.

  Отже, висновок: гарних картинок з чоловіками порівняно мало, знайти їх не так легко,  потреби попиту повністю не задоволені, чоловіки фотографуватися люблять (повірте!), чоловіки гарні і естетичні.

  Пропозиція: в себе на форумі я згодом опублікую фотографії чоловіків зроблені мною (від портретів, до ню), старатимуся фотографувати новий матеріал (і цим самим задовільняти попит :-)). Також напишу про фотографів, що працюють у цьому жанрі, дам ссилки на фотографії, що заслуговують уваги і напишу про власний досвід фотосесій,  інтерв’ю з моїми моделями-чоловіками також будуть!

  Прохання: якщо є питання, пропозиції, ви потребуєте поради,  хочете показати свої роботи – я вся увага! До чоловічої частини читачів: не стидайтеся обговорювати цю тему, не фукайте дивлячись на оголене чоловіче тіло.

  Чоловіки,  ми вас любимо, ми не будемо більше вас дискримінувати, я особисто буду працювати над тим, щоб ситуація покращилася))

Share Button