Сан-Паулу входить в п’ятірку найбільш густонаселених міст нашої планети. Говорити, що я була вражена його масштабами, це не сказати нічого. Вже з  літака я зрозуміла, що Вікіпедія не помиляється. Я була більш ніж у 40-ка країнах, відвідала такі міста-монстри як Сінгапур, Куала-Лумпур, Гонконг, Москва, Берлін, Мехіко, Буенос-Айрес, Бангкок, Тайпей, Варшава та ін… Але такого мурашнику я ще не бачила, принаймі так воно виглядало з висоти пташиного польоту.

Бразилія зовсім не є безпечною країною, в наї складна історія, спричиненою запізнілою відміною рабства та великою соціальною нерівністю. Саме тому мені не вдалося побувати у фавеллах (бідних кримінальних районах), адже навіть у центрі Сан-Паулу потрібно уважно слідкувати за власною безпекою, я вжемовчу про камеру. Я вірю, що у бідних районах зовсім інший стріт арт, і якщо у когось є фото, я буду рада можливості їх побачити, і, можливо, розмістити на блозі.

Та я не могла не поділитися  з вами, моїми читачами, надзвичайно атмосферними графіті, які я все таки знайшла у більш-менш цтвільному районі 🙂 Зразу вибачаюся за якість, навіть туди я не ризикнула брати камеру і фотографувала на телефон.

Це вже далеко не перша стаття про стріт арт. Якщо вам цікаво побачити стріт арт з інших куточків нашої планети, вам СЮДИ!

Графіті Сан Пауло3

Графіті Сан Пауло4

Графіті Сан Пауло5

Графіті Сан Пауло6

Графіті Сан Пауло7

Графіті Сан Пауло8

Графіті Сан Пауло1

Графіті Сан Пауло9
Графіті Сан Пауло11

Графіті Сан Пауло12

Графіті Сан Пауло13

Графіті Сан Пауло14

Графіті Сан Пауло15

Графіті Сан Пауло16

Графіті Сан Пауло17

Графіті Сан Пауло2

Share Button