Чому варто відвідувати творчі зустрічі, перформенси, воркшопи і просто тусовки близьких за вподобаннями людей?

Натхнення – це головна суть всіх вище згаданих речей!

Для всіх фотографів, чи це комерційні чи творчі, чи любителі чи профі – всім потрібно натхнення для фотографії.

Ось декілька фото і абзаців тексту про подію, від якої я отримала масу задоволення, досвіду і досить хороший фотоматеріал.

З 12 на 13 травня 2011року у Львові на вул. Сахарова, в старому і трухлявому ангарі, старого і трухлявого трамвайного депо, відбулася цікава подія. Називалася вона ФОТОНІЧ.

Всіх бажаючих фотографів і фотоманів було запрошено до участі.
Я вирішила не пропускати цей івент. Нестандартне місце, цікаві і складні умови зйомки, манили заглянути в той ангар. Я дуже надіялася зустріти там багатьох своїх знайомих фотографів, але…але поп’ю пива з ними іншим разом :-). А на протязі трьох годин зйомки всю мою увагу забрали моделі.
Про зйомку: в моєму арсеналі був мій старенький Пентакс з мануальною 50-ю, термос з чаєм і торт, який спекла одна з моделей. А також самі моделі (Аня, Ліля, Юра і Макс), аж четверо, що для мене було вперше :-). А ще багато пилюки і мало світла.

1.

2.

3.

Фото ніч

4.

Фото ніч

5.

фото ніч

6.

фото ніч

7.

фото ніч

8.

фото ніч

9.

фото ніч

10.

фото ніч

11.

фото ніч

12.

фото ніч

13.

фото ніч

14.

фото ніч

Три з цих фотографій висіли на виставці-концерті від Лінії Втечі “Арт Депо”, яка відбулася в тому ж таки ангарі через тиждень. Трішки збоку на були ще дві мої фотографії, дещо неестетичного змісту.

Згодом я напишу більше про творчі події на яких я побувала, або анонси тих, що очікуються. Сподіваюся переконаю вас у цікавості таких заходів.

Щиро, Марта!

 

 

Share Button