Прийшла весна! Я всіх вітаю! 🙂

З сонцем з’явилося бажання щось витворяти. Сьогодні я розповім про мою першу в 2012 році творчу фото сесію.  Чому тільки першу, це ж кінець Березня на дворі? От і я себе питаю те саме. У весільних фотографів взимку не сезон на весільні фото сесії, а в мене, виходить, не сезон на творчі.

Якщо чесно, то такі перерви потрібні, хоч вони пригнічують. І саме тоді коли насувається це гнітюче відчуття лузера і відстаючого від світу елемента природи, потрібно зловити іскру натхнення і почати новий сезон творчості.

Легка фото сесія, більше для задоволення ніж для результату – ось що мені було потрібне. Я домовилася про хорошу квартиру з красивими меблями, запросила вже знайомого моделя, а для цікавості і його брата-двійнюка, ще дівчинку для контрасту. Цілий день в запасі (тепер маю правило ніколи не поспішати). Напозичала об’єктивів, плівковий фотоапарат, світло – одним словом підготувалася.

Скажу чесно, втомилася я жахливо. Втратила форму, чи що?

Результатом були досить приємні фотографії. Зовсім не підпадаючі ні під супер концепт, ні під якийсь проект.


Останнім часом мені почала надоїдати нав’язлива ідея про серію, бо ж так хочеться зробити виставку врешті. І мучу я себе думками і фантазіями, але щось продукт видається в результаті незалежний, не приналежний ні до чого попереднього. Це мій власний внутрішній конфлікт – н у ось, оголила перед вами душу. 😉 А тепер маленькі поради і висновки для тих, хто прокидається від творчої сплячки:

  • Зловіть момент натхнення
  • Не поспішайте, виділіть багато часу на свою творчість
  • Організуйте все так, щоб вам ніхто не заважав, а якщо запрошуєте моделей, щоб вони були вже знайомі вам
  • Отримуйте насолоду від процесу, не женіться за результатом.

Гарних відчуттів і хорошого результату.

Щиро, як завжди, Марта! 🙂

 

Share Button