Є у мене один друг, який ніяк не може показати фото з подорожі, бо в нього завжди немає часу їх обробити.

Знайома проблема? Не сумніваюся 🙂

Для швидкої обробки фотографій ми будемо використовувати програму Фотошоп. Якщо когось  лякає вже сама назва, не бійтеся, не такий страшний чорт, як його малюють.

І дійсно є швидкий спосіб обробки фото! Зробити їх більш яскравими, більш чіткими і зменшити їхню «вагу» витративши на це 10 хв свого часу, все решта  – робота програми.

Зараз я вам покажу цей секретний секрет 😉

Але спершу:

Цей спосіб підходить для тих випадків, коли всі дії потрібно застосувати до групи фотографій. До прикладу, чудово  для зменшення розміру певної групи фото перед  завантаженням в інтернет, обробки фотографій з подорожі. Він поганий коли ви хочете робити індивідуальні дії для окремих фотографій, або для художньої обробки.

У мене англомовна версія Фотошоп, у вас може бути  російськомовна  і  це немає значення. У відео нижче я поясню де знаходиться кожна кнопочка і пункт меню, і що з тим всім робити. Отже, як швидко обробити цілу купу фотографій?

Також порада: якщо ви збираєтеся зменшувати всі фотогріфії до однакового розміру, групуйте окремо горизонтальні та вертикальні фото.

Ось ще на десерт стаття про Дуже гарний і корисний Плагін, який полегшив життя багатьом!

А це ще 2 приклади нашої “клопіткої” роботи:

Насолоджуйтеся приємними речима і не тратьте часу на рутину!!!

Обробляйте фото швидко 😉 Щиро, Марта!

Share Button