Чудова можливість показати своє портфоліо і поспілкуватися з фотографами  з усього світу. Фотофестиваль в м. Бурса, Туреччина.

Bursa Photofestival

Багато майстеркласів, виставок і портфоліо рев’ю. Я переглянула список фотографів, які там будуть і була приємно вражена.

Ви також можете подати свої роботи на конкурс.

Тема Фестивалю дуже благородна. Ось, я переклала вступ:

Сліди людства

“Люди …

Наш вид, до якого належить кожна людина, є найбільш розвиненим з відомих видів у Всесвіті.

Як і всі живі істоти, люди народжуються, ростуть, старіють і вмирають. Ім’я процесу – життя, і людина має справу з багатьма випробуваннями, щоб вижити.

Люди стикаються з різними видами боротьби в різних місцях планети. Все це з однієї причини, щоб існувати, щоб вижити і залишити слід після себе.

Саме тому хтось допомагає іншим, хтось б’ється за землю або релігію, хтось творить мистецтво, хтось подорожує у експедиціях, а хтось звільняє себе і заганяє в кут, обрікаючи на самотність. Але історії про всіх них є приховані у погляді і у лицях.

Іноді земля під покровом війни, а іноді вона блищить в карнавалах і задоволенні. Ті, хто сумує, ті, хто одружився, ті, хто ховає померлих, і ті, хто саджають дерева, зустрічаються один з одним якось. Молоді і старі, багаті і бідні, винні і невинні, переможці і переможені –  створюють  цікаву мозаїку разом. У різних місцях Землі, в той час, коли хтось спить, хтось переживає особливі моменти свого життя.

Життя- це цикл, як день і ніч. Людина хоче жити в оточенні  щастя, миру, здоров’я, незважаючи на всі труднощі на цій землі. Всі зусилля направлені на це. І люди залишають по собі сліди, незважаючи де і як вони живуть.

Фото фестиваль Bursa Photofest, своїм другим скликанням, з гордістю вітає всі “сліди людства” , щоб провести урочисте зібрання ще раз для фотографій, що розповідають про  людську боротьбу за краще життя, незважаючи на всі війни, економічні кризи і виснаження ресурсів.”

Отож, приєднуйтеся!

http://insanliginizleri.org/gp/EN

http://www.bursaphotofest.org/

Share Button