Знайшла дуже хороший сайт, на  якому роблять  огляд багатьох фотоконкурсів.

Сайт так і  називається “Photography competitions“. Контент англійською мовою, але при мінімальних знаннях і з допомогою перекладача Гугл, ви зможете дати собі раду.

Ось переклала короткий опис сайту:

PCN (photography competitions net) – це найпростіший спосіб бути в курсі актуальних відкритих фотографічних конкурсів.

В мережі Photography Competitions на даний час зареєстровано 254 відкритих конкурсів по фотографії з усього світу. І з нашим безкоштовним інструментом пошуку фотоконкурсів, ви можете легко і швидко знайти ті, що  потрібні саме вам. 

Це  ще не все, також ми можемо повідомляти вам про відкриття нових конкурсів через електронну пошту.

Більшість конкурсів мають вступний внесок, так зване “entry fee“. Це певна сума коштів, яка коливається, зазвичай, в межах 10-30$, і яку ви маєте заплатити за участь в обраному вами конкурсі. Оплата здійснюється через інтернет, або банківський переказ. Якщо ваші роботи не потрапили у експозицію чи не виграли жодного призу, гроші вам не повертаються.

Крім звичайних конкурсів на цьому сайті ви знайдете галереї, які також за певну суму можуть розмістити ваші роботи (якщо вони вписуються в концепцію поточної виставки, наприклад), і потім продавати їх за ціною, яку обираєте ви. Що вони мають з цього? Вони мають відсоток від ціни вашої  купленої фотографії. Щось схоже до фотобанків.

Думаю і я візьму участь у парочці  актуальних для мене. Ось сюди, до прикладу, я вже фото відіслала.

Нехай щастить і вам 😉

Щиро, Марта.

Share Button